Udtalelser og anbefalinger

“En meget engageret vejleder, med meget professionelle kompetencer”

Vi har en datter som er ”Særligt Sensitiv”, og dette har givet lidt udfordringer i hverdagen. På et tidspunkt var jeg ved at gå ned med stress, og det resulterede i at min manglende gnist/energi/overskud/positivitet, smittede min datter. I forhold til at hun i forvejen ikke havde let ved at overskue forskellige situationer i skolen, og hjemme, blev dette pludselig en kæmpe knude i vores familie.. Hun og jeg blev vrede og sure, vi var jævnligt uvenner. Andre gange var hun så ked af det, at hun følte sig til overs. Hun kunne mene at hun ikke skulle være i vores familie mere, fordi det var ”lettere” at hun ikke var. Hun troede ikke på sig selv, var meget forvirret og havde svært ved at slippe ting og trykke på ”pyt-knappen”. Via samtaler, har vi fået styr på min stress, og samtidig sat ord på hendes følelser. Vi har snakket om hvordan situationerne påvirkede hende, hvordan man kunne undgå nogle konflikter og bekymringer. Hvilke ting/rutiner/episoder/oplevelser hun reelt set ikke skal påtage sig, eller bekymre sig om. Vi har også lært hvordan og hvornår hun kan fortælle os om tingene – så vi kan hjælpe med at løse det hun ikke selv kan. I dag har vi en 9 årig pige, som står stærkere end nogensinde før. Vi forældre lærer af hende. Hun er rolig, hun er glad, hun hviler i sig selv. Kun sjældent har hun udfordringer – og de er ikke større end hvad alle andre børn på 9 år kan have. Det er simpelthen en gave, som vi ikke var nået i mål med uden Ibens professionelle råd og vejledning til os alle.

“Fra trist til glad”

Vi var meget bekymret for vores 10-årige dreng. Han havde det rigtig dårligt i skolen og herhjemme blev han mere og mere trist og voldsom vred. Vores hverdag var fyldt med skældud og vi var ved at være flade på batteriet. Iben var god til at se hvilke redskaber vi havde brug for og allerede efter 1. og 2. samtale kunne vi se en ændring af vores måde at være sammen på. Iben var med os til samtale på skolen og det var fantastisk. Skolen ser nu vores dreng på en helt anden måde og vi har ikke længere negative henvendelser fra skolen og de siger ikke længere at de tror han har ADHD. Vores samarbejde med skolen er vendt fra negativ til positiv og det er en stor befrielse at vi ikke dagligt bliver kontaktet med negative historier om vores dreng. Vi har fået en dreng der er blevet glad, rolig og nu kun meget sjældent er frustreret og vred.

– TAK til Iben fra vores søn og os.


“Iben hjalp os til ro og balance i familien”

Vi er så glade for at vi fik mod til at få hjælp af Iben. Hun har hjulpet mig og min eksmand til at se at hvor stor betydning det har, at vi lytter til vores børn og husker hvor svært det er for dem, at være i en familie med, dine, mine og vores børn. Vi kan nu støtte vores børn og vi voksne er helhjertet begyndt at samarbejde og det kan mærkes på vores børn. Vi oplever mindre dårlig samvittighed, mere ro og markant bedre balance i vores familie.

– Hilsen en skilsmisse mor


“Vi blev alle hjulpet”

Det var så grænseoverskridende at erkende at vi behøvede hjælp til vores 12 årige datter som mistrives. Hun følte sig ensom og var indelukket og meget trist. Vi følte at vi fejlede som forældre. Men det var så befriende, at det viste sig at vi ikke var dårlige forældre, men at vi var forældre der havde brug for hjælp til at forstå vores datter og give os tid til at lytte til hvad hun har brug for.

Vi har lært at se os selv, vores datter og vores 2 andre børn på en helt anden og mere positiv måde. Vi har fået 3 glade børn og mindre stress samt mere glæde og trivsel i vores familie – så det kan anbefales at få hjælp.

– Forældre til sensitiv teenager